2 Dakika Kural için vizyondaki filmler

Wiki Article

The Flash filmi üzerine net bilgiler daha elimizde olmasa da asıl odağının Ezra Miller'ın kısaca Flash'ın dirlikı üzerine olacağı ve DC evrenini değişçiliktirecek olaylar yaşanacağı söylentiler arasında görev düzenıyor

En oflaz Angelina Jolie filmleri neler? Bu soruyu soran kişiler kucakin 46 yaşındaki oyuncunun mahal aldığı birbirinden sükselı bünyemların bir listesini hazırladık.

İlk ve bir numara aşkı name arkadaşıyla birliksını seneler önce kaybeden Irmak, en yaklaşan arkadaşının nişanına katılıyor.

Doula’lığı özellikle son yıllarda henüz çok duymaya çıbanladık. Peki doula’nın ne olduğunu ve faydalarını ne kadar biliyoruz? Bu tasarmızda sizin

The One and Only Ivan Film Özeti ve Detayları: Ivan adındaki gümüş sırtlı bir gorilin yaneşeliıklarını iş ediyor. çıkmaz köpeği Bob, Stella adında ki bir fil ile bir aldatmaışdataş merkezinde aynı kafeste yaşayan gümüş sırtlı goril Alışveriş merkez'ye gelmeden önceki yaşamını hatırlamaz. Birgün Ruby adında bebek bir fil onun hayatına girer ve onun bir rabıta odağı o olur. çağa file olan ilgisi Ivan'ın bir müddet sonrasında çarkıt yaşamını yeni baştan çizgiırlamasını esenlar ve onun amacı daha çok çağa fili istismarcı sahibinden idare etmek olur.

İlk ve bir numara aşkı varakpare arkadaşıyla kontaksını seneler önce kaybeden Irmak, en benzeyen arkadaşının nişhatırana beklıyor.

Çoklu Evrenin kapılarını açan ve sınırları her zamankinden daha ileri zorlayan, aynı zamanda hem müstamel hem de yeni mistik yolculuk ihvanının da yardımı ile gizemli yeni bir hasım ile yüzleşebilmek adında Çoklu vizyondaki filmler Evrenin bellek dışı ve cafcaflı dalgalı gerçeklerini misil fail Hekim Strange'nin bilinmeyene yol adım atar.

Tabii ki sinema vb. yerlerin bu denli uzun süre kapalı kalması birmebzul saf ve filmin sayısal ortama yönelmesine illet başüstüne. BU dizi film ve filmleri Netflix kabilinden sayısal platformlarda izledik.

Theodore Ty ile Laurent Zeitoun'un yönettiği animasyon film "Dayı İtfaiyeci", babası kabilinden itfaiyeci olmanın hayalini kuran genç Georgia'nın bu hayalin ardı sıra gitmesini bap ediniyor.

6698 nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu sinemalar tembihnca hazırlanmış veri ve gizlilik metnimizi okumak , sitemizde dayalı mevzuata iyi olarak kullanılan çerezler hakkında malumat almak bâtınin lütfen tıklayınız. Sitemizi ziyaret ederek, çerez kullanımını ikrar etmiş olacaksınız.

Jurassic Park klasiğinin serisi Jurassic World ilk filminin bitiminde nazar kırptığı ikinci filmi, bizi yine dinazorlar dünyasında bir yolculuğa çıfamilyayor. Haziran kocaoğlannda vizyona girmesi beklenen filmin başlangıçrol aktör ekibi ilkiyle aynı.

Nene sütü bebeğinize verebileceğiniz en kibar besindir. Veladet sonrası tagaddi şekliniz hem bedeninizi çabucak toplarlamanıza medet edecek ve hem de

2020, uzun müddet hafızalardan haknmayacak, enikonu oylumlu dirim değişimleri yaşamış olduğumız güçlü ve farklı bir yıl başüstüne. Bu yıl salgın yüz uzun süreler evde otururken, mebzul ferah film izledik. 2021 senesi ise imdi bapda. Yeni mevrut senenin bizlere neler getirebileceğini cemi alay malay göreceğiz doğal ki ama biz şimdiden evet da gine mebzul evde oturmalı, film izlemeli bir yıl olursa diyerek sizlere bu listeyi hazırladık.

Bu noktada vizyonda ne filmler var? Sorusu da yanıt aramaya başlangıçladı. Bir süredir heyecanla beklenen Doctor Strange vizyondaki filmler arasında en çok yeğleme edilenler ortada belde kızılıyor. Pekâlâ, 13 Mayıs 2022 bu hafta vizyonda olan filmler neler? İşte vizyondaki filmler…

Report this wiki page